Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ПЕТ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM

За пети път, с настъпването на пролетта празнуваме рождения ден на електронното издание на вестник "Зов за истина" - ZOVZAISTINA.COM.
ZOVZAISTINA.COM непрекъснато печели нови читатели. Той е търсен верен приятел на българите не само в България, но и в Англия и Франция, Испания и Италия, Германия и Холандия, Чехия и Унгария, Русия и Украйна, САЩ и Канада, Сърбия и Македония, Молдова и Румъния, Турция и Гърция, Беларус и Кипър, в десетки още страни по света.

През изминалата година електронният вестник има над 150 000 уникални посетители от над 1700 градове от всички континенти, с над 785 000 импресии (разгледани страници).
"Зов за истина" - ZOVZAISTINA.COM ще продължи да открива и предоставя нови творчески пространства на своите читатели, ще увеличи художествените материали (нова българска поезия, проза, публицистика, пътеписи, литературна критика, живопис, скулптура, графика, карикатури) ще информира за събитията във Врачанския край, в България и по света.
Където и да живеете - в селата и градовете на Родината, където и да се намирате по света, деца на Враца и на България, "Зов за истина" - ZOVZAISTINA.COM ще бъде неотлъчно с вас, ще отстоява правото си да бъде действителен зов за истина, да показва нещата от живота и образите от ежедневието такива, каквито са, да среща читателите си с интересни личности.
Годишнината на изданието съвпада с идването на пролетта, когато, след зимата, земята се събужда за нов живот, когато започва зеленото буйство в природата и разцъфват първите пролетни цветя - кокичета, минзухари, синчец, теменужки, иглика… - най-ведрото и радостно време за млади и стари.

Честита Пролет! 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM