Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

КМЕТЪТ ПРИЕ ДЕЛЕГАЦИИ ОТ ШВЕЙЦАРИЯ
И БЪЛГАРСКИЯ ЧЕРВЕН КРЪСТ

Кметът на Враца инж. Николай Иванов и зам.-кметът Светозар Луканов приеха днес делегация от представители на централата на Агенцията за сътрудничество и развитие към Правителството на Конфедерация Швейцария и Българския червен кръст, работещи съвместно по проекта "Домашни грижи за независим и достоен живот". Делегацията включваше Улрих Щурцингер - ръководител на Програма за финансиране на новите страни-членки на ЕС от страна на швейцарското правителство, Франциска Келер - зам.-ръководител на програмата, Патрик Етиен - ръководител на Програма за финансиране на България и Румъния в рамките на швейцарския принос в ЕС, Герасим Герасимов - ръководител на Българо-швейцарската програма в швейцарското посолство в България. От българска страна участваха д-р Надежда Тодоровска - зам.-генерален директор на БЧК, Сияна Кършева - гл.експерт "Международни проекти" в БЧК, Гергана Михалчева - директор на Областен съвет на БЧК във Враца и Дияна Йорданова - регионален координатор на проекта.

Кметът представи накратко община Враца като подчерта, че социалната политика е един от основните приоритети в дейността на местната админинистрация. "Враца е на едно от първите места в страната по действащи проекти в социалната сфера. В общината работят 14 социални структури, които предоставят услуги на над 3 000 потребители. В доставянето на услугите са ангажирани 240 души" - допълни инж. Николай Иванов. Той благодари, че община Враца е партньор по проекта за домашни грижи, пожела на гостите успех при реализирането му и изрази готовност при необходимост да бъде оказано съдействие. От своя страна гостите благодариха за гостоприемството и за съдействието при реализирането на проекта.
 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM