Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

СПЕЧЕЛЕНИ СА НОВИ ДВА ПРОЕКТА
ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ГРАДСКАТА СРЕДА

Две нови проектни предложения на Община Враца по мярката "Подобряване на градската среда" на проект "Красива България" 2013 г. бяха одобрени за финансиране от Управителния съвет на проекта при МТСП. Това съобщи кметът инж. Николай Иванов. Врачанските проекти предвиждат реконструкция на детска площадка в ж.к. "Металург" и направа на вертикална планировка на спортната зала "Вестител". На детската площадка ще бъде изградено парково осветление, ще бъдат доставени и монтирани детски съоръжения, ще се постави ограда и ударопоглъщаща настилка. Планираните дейности възлизат на 62 199 лв., като 31 100 лв. се осигуряват от Община Враца. При реализирането на втория обект предстои да бъдат изкоренени храсти в района на спортната зала "Вестител", да се ремонтира тротоара, да се направи дренаж за отводняване и подпорна стена. Планираните дейности са за 51 129 лв., като съфинансирането от Община Враца е за 25 564 лв. Общо двата проекта са на стойност 113 328 лв., като за тяхното изпълнение Община Враца ще осигури 56 664 лв.
При реализирането на дейностите ще участват безработни лица от общината, съгласно правилата на Проекта "Красива България". Изпълнението на двата проекта ще допринесе за подобряване облика на града, ще създаде благоприятна среда за спорт и ще осигури красиво и безопасно място за игра на децата. 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM