Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ДЕКЛАРАЦИЯ
ОТ КЛУБ НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ
"БОТЕВ ВРАЦА ЗАВИНАГИ"

Уважаеми дами и господа, граждани на Враца и общината, приятели и съмишленици,

Обръщаме се към вас, защото ставаме свидетели на поредния опит управляващите да ни третират като малоумни. Карат ни да повярваме, че 90 000 минус 10 000 е равно на 60 000. Е да, ама не скъпи общински съветници! Ние можем да смятаме и знаем, че 9 минус 1 е равно на 8, а 9 минус 3 е равно на 6. За това спрете да мислите врачани за идиоти! Казвате, че се отклонява вниманието на хората от глобалните проблеми. Е, тогава ние питаме: Културата и образованието не са ли глобален проблем, когато сме залети от откровено порно, чалга и турски сериали? Питаме, кой глобален проблем решихте вие, през четирите години ваше управление на град Враца? Нима оправихте някоя улица? Напротив, разбихте изрязахте и надупчихте дори и малкото, направени по времето на Войслав Бубев! Припомняме ви също какво е състоянието на международен път Е 79 в района на гр. Враца, или по-точно от бившия завод "Химко" до бившия "Млекокооп", като изключим 10 метра асфалтирани предизборно в района на картинг пистата. Или имате къса памет, кой е управлявал за това време, или наистина се самозабравихте! За това ние ви призоваваме: Върнете парите на Драматично-куклен театър - Враца за да ви запомним поне с едно доблестно дело!
Тук е и моментът да напомним на лицето Ангел Иванов, че бе избран с нашата безрезервна подкрепа, защото знаем, че силовите спортисти и спортистите въобще са истински мъже. Г-н Иванов, вие за сега не се показвате като такъв и ние ви приканваме да се оттеглите от Общинския съвет сам. Вие петните както нас, така и доблестните момичета и момчета, които представляват клуба по кик-бокс "Арис" и носят с гордост герба на Враца и България. За работа си в този картел явно ще получите финансови стимули, но с всяко ваше решение губите нашето доверие!

Клуб на привържениците "Ботев Враца Завинаги"
председател Цветелин Цветков
зам. председател Георги Даскалов
 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM