Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ИСПАНСКИ ОПИТ
ЗА ПОДКРЕПА НА ПРЕДПРИЕМАЧИ

Испанския опит при въвеждането на друго поколение социални политики, които разширяват услугите на общините и гражданските организации в подкрепа на дребните и средни предприемачи, бе представен на тридневен семинар в провинция Валенсия - Испания. На работно посещение бе представител на Областна администрация Враца по покана на Националната асоциация на общинските служители в България, бенифициент по проект "Интегрирана услуга за предприемачи в България", финансиран по ОП "Развитие на човешките ресурси" и съфинансиран от Европейския социален фонд на ЕС. Проекта се реализира в партньорство с Асоциация на общини от Автономна област Валенсия - Сдружение Рибера Алта /Испания/.
Участниците са посетили: IMPIVA (Институт на малкия и среден бизнес във Валенсия), Търговската Камара на Валенсия, CEEI (Европейски център за Иновативни фирми), Асоциацията на Ла Рибера Алта (Център за предприемачи) и AINIA (Хранително-вкусов Институт за Иновативни фирми). С покана за партньорство към Областна администрация Враца за участие в Европейски младежки проект по програмата на ЕС "Младежта в действие" е приключило Представянето на Асоциацията на Ла Рибера Алта.
На 28 август 2012 г. Областна администрация Враца, в сътрудничество с Националната асоциация на общинските служители в България, ще проведе еднодневна конференция за запознаване на предприемачите с възможностите на проекта "Интегрирана услуга за предприемачи в България" - създаване на виртуален център, който да предостави условия безработни, дребни и средни предприемачи да получат информация, обучение и консултантска помощ за започване и развитие на бизнеса си и да изгради мрежа за подкрепа и взаимопомощ между тях, да подобри условията за заетост и шансовете за наемане на работа на лица, потенциални жертви на трудова дискриминация.

Жулиета НЕЛОВА 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM