Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ОСЪДЕНИ ЗА ДАНЪЧНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ
ПРЕЗ 2011 Г.

1979 души са осъдени през миналата година за извършени от тях данъчни престъпления. Това е близо 3 пъти повече спрямо 2009 г. и с над 56 % увеличение в сравнение с 2010 г. сочи годишният доклад на Прокуратурата на Република България. Значителен ръст отчитат от държавното обвинение и в образуваните и решени досъдебни производства по данъчни дела. По-малко от 3 на сто са оправданите за този род престъпления, пише още в документа.
Сред главните причини за подобрението в резултатите е повишената активност на данъчните органи в сигнализирането за данъчни престъпления. Припомняме, че от 4 години във всеки от областните градове в страната работят координационни центрове, съставени от служители на НАП, правоохранителните органи и прокуратурата. Основната задача на тези звена е съвместно да обсъждат случаи, за които има данни за данъчни престъпления, да събират доказателства и да обменят експертни становища по данъчния и наказателен процеси.


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM