Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ЧЕТИРИ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM

За четвърти път, с настъпването на пролетта празнуваме рождения ден на електронното издание на вестник "Зов за истина" - ZOVZAISTINA.COM.
През първата година сайтът имаше 30 000 импресии, втората - 80 000, а на четвъртият рожден ден можем да се похвалим с над 500 000 импресии. Радостно е, щом сме полезни на все повече хора.
"Географията" на почитателите ни също се разширява. По-миналата пролет отчетохме, че имаме приятели в над 300 градове от всички континенти, през миналата година "приятелските градове" бяха 957, а през последната електронното издание е четено в 1691 градове по света.
Въпреки удовлетворението от постигнатото, ние няма да спрем - ще търсим нови творчески пространства - в услуга на нашите читатели, ще информираме за събитията в града, в България и по света, ще продължим да споделяме идеи, да печатаме най-талантливите творби на съвременните български писатели и художници, да показваме образи от ежедневието, да ви срещаме с интересни личности.
Честита Пролет!


 

 

  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM