Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

СТРОИТЕЛНИТЕ ДЕЙНОСТИ ПО ЕТАП 2 НА ВОДНИЯ ЦИКЪЛ СЕ ИЗВЪРШВАТ В СРОК

      
      
      

Кметът на Враца инж. Николай Иванов, зам.-кметът инж. Красимира Георгиева, Марияна Рашева - директор на Звеното за изпълнение по проекта за воден цикъл и Жоао Перейра - инженерът на проекта днес провериха на място как върви изпълнението на строителните работи по Етап 2 от интегрирания проект за воден цикъл на град Враца. "В квартал "Бистрец" сме от две седмици. В момента започваме изграждането на канализация по ул. "Манастирска" с линейно укрепване SBH за обезопасяване на изкопа. Цялото трасе в долната част на квартал "Бистрец" е с високи подпочвени води, което налага постоянно да работят машини, които изпомпват водата, но ние сме подготвени. Работим и по монтаж на канализация по улица "Калето", която тръгва от вилната зона към събирателната шахта и ще продължим там с преминаване под реката. В близките дни се очаква да започнем и в участъка при затвора. Прави се и заготовка за преминаването на трасето над реката в района на "Ветбиофарм" - докладва инж. Тони Рачев, групов технически ръководител на обекта.
"Доволен съм от работата, която се върши на обектите от Етап 2 на водния цикъл. Всичко е съгласно програмата и ангажиментите, заложени в договора. Тук се работи добре. Разбира се, условията са тежки, тъй като все още е зима, но е създадена добра организация и задачите се изпълняват с добро темпо" - обобщи кметът инж. Николай Иванов.
До 10 дни се очаква отново да започне работа по Етап 1 на проекта.

Даниела Хитова
 

 

 

 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM