Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese


ЦВЕТАНОВ: С КАКВО ЗАСЛУЖИХМЕ
ТЕРОРИСТИЧНИЯ АКТ В БУРГАС?

      
      

. Валентин Литов е новият областен координатор на ГЕРБ Враца

На 6 февруари вътрешният министър Цветан Цветанов беше във Враца на среща със симпатизанти. Той представи новият областен координатор на ГЕРБ Враца Валентин Литов - заместник-областен управител, който замени подалия оставка бивш депутат Николай Коцев.

Преди срещата Цветанов отговори на въпроси на журналисти. На въпрос дали има основание за притеснение след назоваването на "Хизбулла", Цветанов отговори: "С какво заслужихме това отношение на тези, които извършиха този терористичен акт. И той беше насочен и към израелски граждани, които бяха с цел туризъм. И в тази връзка ние трябва да бъдем искрени и да положим максимални усилия, за да стигнем докрай и, разбира се, периодично, когато е възможно да информираме както българската общественост, така също и международната общественост. Това, което в момента ще направи България, е да информираме всички европейски структури. Защото пак повтарям, единствената ни цел, освен да разкрием извършителите на този терористичен акт…, но основната ни цел е да предотвратим подобно посегателство към която и да било страна от Европейския съюз. Разбира се, и всяка една страна извън Европейския съюз."
По-късно беше открит и нов офис на партия ГЕРБ във Враца.

 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM