Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese


КМЕТЪТ НА ВРАЦА ПОЛУЧИ ПРЕСТИЖНО НАЦИОНАЛНО ОТЛИЧИЕ

Национален приз "Човешки ресурси" 2012 получи кметът на Враца инж. Николай Иванов. Наградата е за реализираните проекти по оперативните програми "Развитие на човешките ресурси" и "Административен капацитет". Престижното отличие бе връчено на инж. Николай Иванов от Гинка Чавдарова, изпълнителен директор на Националното сдружение на общините в Република България. "Благодаря за признанието и наградата. Усилията ни за осигуряването на заетост и социални услуги на хората в тежка социална ситуация от една страна и стремежът ни към една модерна и работеща в услуга на нашите съграждани администрация не са останали незабелязани. През 2012 г. помогнахме на близо 700 човека да получат възможност за достоен труд и осигурихме адекватни социални услуги на стотици наши съгржадни. Разбира се, това е плод на доброто взаимодействие с държавните институции и неправителствените организации, и естествено на подкрепата и достойно оценените ни проекти от Европейския социален фонд и ОП "Развитие на човешките ресурси". Сигурен съм, че и през настоящата година ще продължим успешно да работим в тази важна за обществото ни сфера" - каза кметът на Враца.
Церемонията се състоя в залата на Централния дом на архитекта в София.

Наградите се присъждат за девета поредна година. Организатори са фондацията "Човешки ресурси в България и евроинтеграция", Националното сдружение на организациите за социални услуги и списание "Човешки ресурси". Тази година бяха раздадени 12 приза в различни категории. Сред наградените бе и проф. Стати Статев - ректор на УНСС - за цялостен принос в развитието на икономиката и човешкия капитал в България.

Даниела Хитова


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM