Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ВРАЦА Е ДОМАКИН НА
V-ТА НАЦИОНАЛНА ОЛИМПИАДА "ЗНАМ И МОГА"

На 1-2 април във Враца ще се проведе интердисциплинарно състезание за ученици от IV клас. Организира се от Министерството на образованието и науката за пета поредна година.
През 2016 г. домакин на Националната олимпиада "Знам и мога" е Регионалният инспекторат по образование във Враца Враца, тъй като ученичката от IV клас на Начално училище "Иванчо Младенов"- Вяра Александрова спечели I място на Националната олимпиада в Бургас- 2015 г.
В състезанието ще вземат участие ученици от 28-те области на страната, излъчени след провеждане на общински и областни кръгове. Област Враца, като домакин ще има привилегията да бъде представена от трима ученици.
Форматът на Олимпиадата е чрез състезание учениците да покажат на практика своите знания в нови и различни от познатите им досега ситуации. Ще бъдат включени теми от всички изучавани предмети, както и екология, здравно образование, защита от бедствия и аварии, реагиране в критични ситуации, безопасност на движение и др.
При провеждане на състезанието се спазва определена символика-има емблема, знаме, песен (химн) и две кукли - Знам и Мога.

.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM


 

 

loading...