Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ТРИ ГОДИНИ - ZOVZAISTINA.COM

Трета година, заедно с настъпването на пролетта, празнуваме и рожденият ден на домът ни във виртуалното пространство - сайтът на "Зов за истина" - ZOVZAISTINA.COM.
Свободата на словото е важна ценност във всяко демократично общество, а интернет даде такава свобода, за каквато предците ни не са и мечтали. Преди три години ние решихме да гребем с пълни шепи от тази свобода, за да сме по близо до всички вас - нашите приятели. Оттогава изтече доста вода. Животът ни поднесе и радости, и изпитания. Радостното е, че все още сме тук, за да ви честитим Пролетта! А вие, с които споделяме пролетното си настроение, със всяка година сте все повече и повече.
През първата ни година сайтът имаше 30 000 импресии, втората - 80 000, а на третият рожден ден можем да се похвалим с над 440 000 импресии. Радостно е, че можем да сме полезни на все повече хора. Читателите ни, единствената гаранция за добро развитие, се увеличават не в аритметична, а в геометрична прогресия.
"Географията" на почитателите ни също се разширява. Миналата пролет отчетохме, че имаме приятели в над 300 градове от всички континенти. През тази година "приятелските ни градове" са вече 957. Този прогрес затвърждава вярата ни, че стойностите, които отстояваме в работа си - искреността, истината, отстояването на убежденията и активната работа във интерес на читателите са правилния път в професията. А евтините сензации, макар и добре финансово подплатени, ще се приберат където им е мястото - в тъмния, мръсен ъгъл на забравата.
На всички наши приятели - честит празник и
ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ!
Стоян СТОЯНОВ
 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"

ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM