Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ -
ДЕНЯТ НА ОСВОБОЖДЕНИЕТО!

      
      
      
      

Враца тържествено отбеляза Националния празник на Република България 3 март. На церемонията присъстваха народните представители, Областният управител на Област Враца - г-жа Пепа Владимирова, председателят на Общински съвет - Враца - г-жа Малина Николова, подп. Пламен Стойков - началник на Врачански гарнизон, заместник областните управители - г-жа Цветелина Теоофирова и г-н Валентин Литов, общински съветници, заместник - кметовете на Община Враца - г-жа Ани Василева, инж. Петя Аврамова и д-р Михаил Шарков, общественици, граждани и гости. В програмата беше включено тържествено издигане на националния флаг, стихове за празника и изпълнение на средношколски хор при СОУ "Отец Паисий" - Враца. Благодарствен молебен и водосвет отслужи Негово Преосвещенство Траянополския епископ Киприян.
В словото си кмета на Община Враца - д-р Костадин Шахов поздрави своите съграждани с националния празник: "В деня на националния празник нека с благодарност споменем всички онези българи, които воюваха за свободата и независимостта и в следващите битки за България - при Куманово и Крива паланка, Сливница и Страцин - по бойните полета на Балканската и Междусъюзническа война. Днес не е нужно да влизаме в битки, за да докажем родолюбието си. Нека работим за България така, като са ни завещали Ботев и Левски. От нас зависи бъдещето на Отечеството все повече да доближава България до идеала за "чиста и свята република".

      

"В празничния Трети март се изправяме пред своя дълг, мисия и отговорност, за да посрещнем посланията на времето и предизвикателствата на днешния и утрешния ден.
Честит национален празник!
Честит Трети март - денят на Освобождението!
Нека България да пребъде във вековете!"

 

 

  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM