Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

НАЗНАЧАВАТ ОЩЕ 25 ВОЕННИ ВЪВ ВРАЦА

До два месеца във военното формирование №54 990 във Враца ще бъдат назначени още 25 души -обеща министърът на отбраната Николай Ненчев на среща с врачанския народен представител Явор Хайтов.
"Ангажиментът на г-н Ненчев е сериозно доказателство, че това ще се случи. Тези щатни бройки за военнослужещи можеха да бъдат отпуснати за друг регион - Сливен, Ямбол, Варна, Шумен, но се случват във Враца, заради което благодаря на министър Ненчев", съобщи Хайтов.
Заместник-председателят на 43-ото Народно събрание припомни, че по време на предизборната кампания за парламента е обещал, че военното формирование във Враца ще бъде и негова кауза. "Ако на всяко полугодие заетите се увеличават с 25 души, в края на мандата ми в парламента ще бъда доволен. Разчитам на подкрепата и на останалите ми колеги, избрани за народни представители", допълни Хайтов.

Военното формирование №54 990 във Враца беше разкрито повторно през декември 2014 г. Частта е на подчинение на командира на сухопътни войски. Началник на механизирания батальон е подполковник Георги Крайнов. Сега в подразделението работят към 200 души.

 

.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM