Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ОБЩИНА ВРАЦА СКЛЮЧИ ДОГОВОРИ
С 6 СДРУЖЕНИЯ ПО НАЦИОНАЛНАТА ПРОГРАМА ЗА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

"През изминалия месец и половина Община Враца сключи 6 договора с нови сдружения по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. От момента на стартиране на програмата за период от една година са били подписани едва 12 договора". Това съобщи пред медиите зам.-кметът на Общината Мария Попова. Тя допълни, че всяка вечер 3 бр. екипи от експерти се срещат с представители на етажните собствености, по предварително утвърден график, направен по заявки на граждани за участие на консултантите на събрания на етажната собственост.
"Проведената през януари информационна кампания на Общината, както и срещите с хората, предизвикаха голям интерес и дадоха добри резултати. Кампанията ще продължи през февруари и март. Графикът за посещения на екипите е публикуван на Фейсбук страницата на Програмата, създадена специално за гр. Враца и на сайта на Община Враца.", каза още Мария Попова и уточни, че гражданите могат да правят заявки за среща с представители на експертния екип на посочените на сайта и на страницата в социалната мрежа телефони, както и на място в Информационния център в сградата на Общината и откритата приемна за Националната програма в кабинет 34.
Мария Попова прикани врачани да се възползват от възможността, която предоставя Националната програма за енергийна ефективност и да обновят домовете си, тъй като финансирането по нея не е неограничено и е на изчерпване.
Целта на Община Враца е до края на 2016 г. около 1 200 семейства да живеят в обновени жилища и в една по-добра жизнена среда.
Кметът на Община Враца Калин Каменов показа новата визия на първия блок в града, който ще бъде обновен по Програмата - бл. 124 в ж. к. "Дъбника". Очаква се блокът да бъде завършен през месец май.
Преди дни Калин Каменов подписа договор за финансиране с още едно сдружение на етажната собственост на бл. 2Б на бул. "Васил Кънчов". .


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM