Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

МЛАДЕЖКИ ЦЕНТЪР ВЪВ ВРАЦА
ПОДКРЕПЯ МЛАДИТЕ ХОРА
В ТЯХНОТО ПРОФЕСИОНАЛНО
И ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ

"Функцията на Младежкия център във Враца е да подкрепя младите хора в тяхното професионално и личностно развитие". Това каза кметът на Община Враца Калин Каменов по време на проведения в града семинар на тема "Професията на моя живот", който е част от изпълнението на проект "За подобряване на благосъстоянието на децата и младежите в риск - изграждане на устойчив модел за интеграция и социално включване в Община Враца". Градоначалникът връчи награди на победителите в проведения от Младежки център-Враца конкурс за есе на тема "Професията на моя живот".
"Желая ви успех и много бих искал да намерите своя път в живота, да намерите своето поприще в нашия град и да се развивате като специалисти и професионалисти", завърши своето обръщение към наградените кметът на Община Враца Калин Каменов.
Събитието бе открито от ръководителя на проекта Калина Дуранкева, която чрез презентация представи целите и изпълнението на проекта, както и възможностите, които дава Младежкият център. Отчетено бе, че до момента чрез дейности, срещи и прояви са обхванати над 900 младежи.
По време на семинара бяха обсъдени теми, свързани с проблемите в развитието на професионалното образование и обучение в Област Враца. Презентация на тема "Професионалното образование и обучение в Област Враца - Проблеми и предизвикателство" представи Митонка Червеняшка от Регионалния инспекторат по образование във Враца.
Директорът на Професионалната гимназия по каменообработване в с. Кунино Стефан Стефанов представи учебното заведение и направи презентация за формиране на морални ценности чрез професионалното образование. Професионалната гимназия по търговия и ресторантьорство във Враца бе представена от директора инж. Румяна Петрова.

 .


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM