Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА МЕСТНАТА ВЛАСТ И ЕКСПЕРТИ ОБСЪДИХА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА ПРЕД ОБРАЗОВАНИЕТО И ПАЗАРА НА ТРУДА В РЕГИОН ВРАЦА

На 19 януари 2016 г., в Конферентната зала на Общински съвет - Враца се проведе среща-дискусия на тема "Бедността в България", инициирана от Института за пазарна икономика и с подкрепата на Община Враца. На откриването на форума присъства и зам.-кметът Петя Долапчиева. В срещата участваха директори на училища, учители, представители на образователни институции, местен бизнес, Регионален инспекторат по образование Дирекция "Бюро по труда", социални институции, Младежки център, Търговско- промишлена палата-Враца и др.
Икономистът Петър Ганев от ИПИ презентира национално представителен анализ за икономическото и социално развитие на Област Враца в следните показатели: доходи, инфраструктура, пазар на труда, данъци, такси, администрация, образование, здравеопазване, околна среда, култура, демографска среда, сигурност и правосъдие.
По време на дискусията бяха очертани редица проблеми, като основен фокус бе поставен върху образованието и пазара на труда в региона. Участниците в срещата обсъдиха работещи решения и набелязаха мерки за преодоляване на бедността чрез качествено образование и засилване на взаимодействието между заинтересованите страни.


 


.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM