Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

СНЕГОПОЧИСТВАНЕ И ПЪТНА ОБСТАНОВКА
В ОБЩИНА ВРАЦА

. Призовават гражданите ако не се налага да не пътуват до "Пършевица" до спиране на снеговалежа
. Без електрическо захранване са а Паволче, Челопек, Тишевица и Мраморен
. Проходима при зимни условия е четвъртокласната пътна мрежа

От 17 ч. в събота /16.01.16 г./ цялата налична снегопочистваща техника на БКС е на терен. 11 са собствените машини на дружеството, които са започнали да обработват улиците във Враца. В 04:00ч. в неделя, в почистването са включени и 17 машини на външни фирми.
Обработени са централните булеварди и основните пътни артерии в града. Служители на БКС ръчно почистват спирките и тротоарите.
След като бъде почистен снега от улиците, ще се премине към обилно осоляване на трасетата. Проходима при зимни условия е четвъртокласната пътна мрежа в община Враца, която също се почиства и обработват участъците до населените места.
Екипи на ЧЕЗ работят по отстраняване на повредите в населените места, засегнати от метеорологичната обстановка.
Заместник-кметът на Община Враца Мария Попова, Областният управител Малина Николова и директорът на БКС Момчил Младенов започнаха обход на Враца и населените места от общината, за да проверят на място ситуацията в района. Ръководството на Община Враца и Областна администрация са в непрекъсната връзка за координиране на действията по снегопочистването и възстановяване на авариите в електрозахранването.
40 см е снежната покривка в община Враца, снеговалежът продължава.Двойно повече е снежната покривка във Врачанския балкан, там има и навявания. Общинска администрация- Враца призовава гражданите, ако не се налага, да не пътуват до местността "Пършевица" до спиране на снеговалежа.
Телефонът, на който жителите на Община Враца могат да подават сигнали, е на Дежурния общински съвет по сигурност - 092/ 62 - 30 - 00.


 


.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM