Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

УБИХА МЛАДЕЖ ВЪВ ВРАЦА

В 12:55 часа, от тел. 112 е получен сигнал, че на ул."Иванка Ботева" в гр. Враца, след побой между няколко младежи, на земята е останал да лежи един от участниците в побоя.
На мястото е изпратен екип на РУ-Враца. Малко след това пристига и линейка.
Пострадалият е транспортиран в болницата в гр. Враца, където малко по-късно починал. Починалият е Т.Й ( 18 г.) от гр. Враца.
Установено е, че в побоя са участвали три лица, братята И.П./32г./ и Д.П./36г./ от гр. Враца. На място е задържан И.П., брат му е напуснал мястото на престъплението и се укрива. Предприети са всички необходими действия за задържане на Д.П., който с регистрирани две криминални прояви(кражби) и шофиране след употреба на алкохол.
Според очевидци, свадата се развила след като двамата братя пресичали уличното платно, чули клаксон на автомобил управляван от починалия Т.Й. След разменени реплики от двете страни се стигнало от саморазправа и побой.
В хода на разследването са установени множество свидетели, които в момента се разпитват в РУ-Враца. Образувано е досъдебно производство.
.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM