Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

КАЛИН КАМЕНОВ Е НОВИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ
НА УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ НА ПОФК "БОТЕВ"

Калин Каменов е новият председател на управителния съвет на ПОФК "Ботев". Кметът на Враца беше избран за председател на ръководството на футболния клуб на общо събрание, което се проведе днес (8 януари) в административната сграда на стадион "Христо Ботев".
Предишният градоначалник Николай Иванов подаде молба за освобождаване от шефския пост и от отговорност, а членовете на общото събрание приеха предложението единодушно. Изборът за Каменов също беше единодушен от всички, имащи право на глас.
"Благодаря за признанието и за избора. Целта пред "Ботев" остава същата - влизане сред професионалистите и преследване на елита. С екипа, който ще сформирам, се надяваме да започнем по-сериозно изплащане на задълженията на клуба към НАП и други кредитори. Не искам славен клуб като "Ботев" да фалира, а да играе в елита. Няма да е лесно, но на нас никога не ни е било лесно", заяви веднага след избора пред общото събрание новият шеф на УС на ПОФК "Ботев" Калин Каменов. В ръководството останаха досегашните членове на УС - легендата Георги Каменов и бизнесменът Владимир Ценов.
Врачанският кмет обеща в средата на следващата седмица да даде пресконференция, на която да представи визията си за развитието на "Ботев".
По време на форума бяха изслушани финансовия отчет за 2014 година и доклад за спортно-техническата дейност на футболния клуб от 2013 до 2016 г. Делегатите решиха да не обсъждат бюджета на "Ботев" за 2016 г., преди Каменов да огласи намеренията си.
 

 
.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM