Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ОТМЕСТИХА МЕСТАН

. ДПС освободи Местан от председателския пост и го изключи от партията

"Такава ще бъде съдбата на всеки един, които се изправи срещу националните интереси на страната" - заявил почетният председател на Движението Ахмед Доган.
На свое заседание,проведено на 24 декември Централния съвет на ДПС освободи от председателския пост Лютви Местан. Той е освободен от ПГ на ДПС, изключен е и от партията.
ДПС, до 9-тата национална конференция, ще се управлява от Председателски съвет в състав: Четин Казак, Мустафа Карадайъ и Рушен Риза.
Местан не присъства на заседанието на ЦС, а отиде в Кърджали, даде пресконференция и там чака турския външен министър Мевлют Чавушоглу.
В речта си пред елита на ДПС на 17 декември Ахмед Доган критикува Местан, че е заел позиция в декларацията, прочетена в парламента по повод свалянето на руския самолет от Анкара на турско-сирийската граница. "За мен беше гаф тази декларация, г-н Местан. Пентагонът няма позиция, НАТО няма позиция. Освен това българинът е много чувствителен на тази тема. Тревожността му има силата на исторически архетип. Ами ако пламне пожар какво правим?! Какво правим, ако пламне пожар, господа... Ние сме в периметъра на потенциални военни действия... Или мислите, че това не е възможно?! Аз не искам България да се превърне в жертва, не желая нашия електорат да бъде разменна монета за каквото и да е. Не искам!", каза тогава Доган.
След като във вторник пресцентърът на ДПС публикува речта на Доган, Лютви Местан се скри в резиденцията на турския посланик в София...


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM