Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ДСБ РЕШИ ДА НАПУСНЕ УПРАВЛЕНИЕТО

. Петър Москов, обаче, остава министър

Ръководството на ДСБ реши на съвещанието си в Поморие: ДСБ сваля политическото доверие от правителството и напуска управлението. Министър Петър Москов, пък, подава оставка от поста зам.-председател на партията, но… остава министър.
Радан Кънев съобщи пред журналисти: "ДСБ подкрепя решението на лидера на партията за снемане на политическото доверие от правителството и напускане на парламентарното мнозинство в 43-ото народно събрание поради отказа на партия ГЕРБ от договорения вариант на конституционни реформи и бламирането на Христо Иванов като правосъден министър.
ДСБ подкрепя провежданите реформаторски политики от д-р
Петър Москов и във връзка с решението му за оставане на поста, прие
оставката му като зам.-председател на партията."
Изслушахме всякакви мнения, дори самата формулировка ни отне доста време", разкри Радан Кънев.
Какво ще стане от тук нататък с Реформаторския блок? Радан Кънев заяви, че не може да коментира дали ще има разцепление в блока. "Неведнъж съм казвал, че след провала на конституционната реформа залогът, пред който е изправена страната, е по-голям от единството на една партийна коалиция".
Ген. Атанас Атанасов също ще напусне поста председател на Постоянната комисия по вътрешна сигурност на Народното събрание.


.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM