Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

МОНТАНА СПРЯ ПОЛЕТА НА ХАСКОВО

 

      
      
      
      

Монтана 2003 нанесе първа загуба на Хасково 2012 от началото на сезона на женското първенство. В едно от дербитата на този кръг монтанки посрещнаха лидера в класирането и спечелиха с 83-61 след по-добра игра през почти цялото време. Така бе спряна серията на хасковлийки от седем поредни успеха, но въпреки това те останаха на първо място. Монтана пък продължава да е на четвърто, но вече с баланс 5-3. Следващата седмица монтанки ще гостуват на Нефтохимик в Бургас, докато Хасково ще пътува до София за мач с Левски 2014.
След срещата ръководството на Хасково 2012 обяви, че ще излезе с официално изявление. То ще бъде насочено към ръководството на баскетбола у нас и към съдийската комисия.
Монтана тръгна добре с първите 6 точки в мача, но Хасково бързо влезе в час. След това двата тима разменяха кошове и откъсвания нямаше, като домакините все пак дръпнаха с 8 точки след серия от 7-0 за начало на втората четвърт. Хасковлийки обаче пак отговориха и свалиха до 1, но след 11-2 разликата стана двуцифрена в полза на монтанки. Тя се запази в тези граници и до почивката, която дойде с тройка на Шарел Алън и аванс от 11 точки за домакините.

В третата част монтанки поддържаха преднината си, като тя стигна и 13 точки. В същото време обаче гостите съумяха на по-късен етап да я стопят до 5, но Монтана отговори и водеше с 9 след 30 минути игра. Серия от 9-0 в рамките на три минути от последната четвърт вдигна разликата до 15 точки и така на практика реши срещата.
Домакините имаха цели 14 борби в нападение срещу 7 за гостите, което пък доведе до предимство от 14-4 при точките от борби в атака.
Най-резултатна за победителките стана Келиндра Закъри с 27 точки, а тя хвана и 9 борби. Шарел Алън също игра силно с 26 точки, 6 борби и 6 асистенции, а Радостина Димитрова имаше 12 точки и 9 борби.
За гостите с 22 точки, 9 борби и 5 асистенции на ниво бе Лиа Галдейра, а Мея Тирера се отчете с 13 точки.

      
      
      
      

bgbasket.com
снимки: zovzaistina.com
.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM