Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ЗАПОМНЯЩ СЕ КОЛЕДЕН КОНЦЕРТ

      
      

Запомнящ се коледен концерт подариха на врачани Община Враца и клубове от Центъра за работа с деца в града. Празникът започна с ефектно светлинно-музикално шоу. Стотици разноцветни лазерни лъчи пронизаха пространството и създаваха триизмерни картини. Автор на шоуто бе фирмата за светлинни ефекти "Люстам".


 


След нея на сцената застанаха тенорите от трио "Гранде", които развълнуваха публиката с изпълненията на популярните "О соле мио", "Ла донна е мобиле", "Мамма", "Северина", "По първи петли", "Песен на мускетарите" и разбира се "Джингъл белс".


 


 

      
      
      
      

Коледни емоции и настроение донесоха също врачанчетата от вокалните групи "Усмивка", "Слънце", "Детелинка" и "Магия". Подарък за публиката бе и танцът на снежанките от мажоретния състав към Центъра за работа с деца. В тържеството чисто български колорит вложиха момчетата и момичетата от танцовите състави "Хемус" и "Радост". Сред многобройните гости на концерта бяха кметът на Враца инж. Николай Иванов и заместник кметът Красимир Богданов.

"Уважаеми съграждани, скъпи деца, в навечерието на един от най-светлите и красиви християнски, празници Рождество Христово, имам честта и удоволствието да се обърна към всички вас с най - добри чувства и пожелания.
Искам да пожелая на всички врачани по-добро бъдеще! Новата 2013 г. ще бъде много важна за България, ще бъде решаваща за нашия град. Предстои да реализираме редица важни Европейски проекти, за да превърнем нашия град в прекрасно място за живот на нашите деца! Когато работим заедно за нещо добро и красиво - то непременно се случва! Пожелавам на вас и вашите семейства здраве, светлина в душите и прекрасни преживявания, заедно с любимите ви хора. Нека новата 2013 година бъде мирна и честита! Весели празници!" - с тези думи кметът инж. Николай Иванов поздрави участниците и гостите на концерта.

Даниела Хитова

 


 
 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM