Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

БАЛКАНСКА СРЕЩА НА ЕДЕН ДЕСТИНАЦИИТЕ

Враца посрещна представители на Румъния, Гърция, Турция, Хърватска, Сърбия и Македония, които участват в тридневната балканска среща на туристическите дестинации ЕДЕН. За откриването на срещата пристигна зам.-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов. "За нас е много важно споделянето на добрия опит, както на ниво балкански страни, така също и между градовете в България. Целта е създаването на партньорски мрежи и на национално, и на регионално ниво, и на общи туристически продукти на балкански дестинации. Враца е един успешен избор за един такъв форум" - каза при откриването зам.-министър Маринов.

"Благодаря за високата оценка. Вярвам, че всички тук сме водени от едно желание - да направим своите общини, селища и райони по-привлекателни за туризъм. Нека нашето партньорство и декларацията за сътрудничество, която предстои да подпишем, отразяват искрената ни воля за това. Желая на всички успешна работа в следващите дни и много приятни и незабравими мигове в град Враца" - обърна се към гостите кметът на Враца инж. Николай Иванов. Сред официалните гости на откриването на балканската среща бяха също зам.-областният управител Валентин Литов и зам.-кметът на Враца Красимир Богданов.

Даниела Хитова
 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM