Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ЕДНА ГОДИНА ОТ ВЪСТАНОВЯВАНЕТО НА ВОЕННОТО ПОДЕЛЕНИЕ

      
      
      
      

Днес беше отбелязана една година от възстановяването на врачанското военно поделение. Поделение 54 990 бе открито на 1 декември м.г., на мястото на затвореното през 2010 г. - 52 380.
"На днешния ден преди една година беше възстановено функционирането на батальона със заповед на министъра на отбраната. През изминалата година преминахме през всички етапи на нашето съзряване. С чувство на удовлетворение и гордост отбелязвам, че за тази една година, въпреки съпътстващите ни трудности, успяваме да вървим напред с малки крачки, но все по-уверено. Военнослужещите и техните семейства бяха приети и станаха част от обществото на Враца. Постигнахме отлично сътрудничество с местната власт и институции, благодарение на тяхната отзивчивост и подкрепа", , каза в словото си подполковник Георги Крайнов. Той изказа благодарност на всички офицери, сержанти и войници.
Заместник-началникът на щаба на Сухопътните войски полковник полковник Гошо Мерджанов също поздрави военнослужещите по случай годишнината на поделението.
Концерт пред военнослужещите и гостите изнесоха формации от ДНА-Враца, Читалище "Развитие" и др.
Гости на тържеството бяха народният представител Красимир Богданов, зам.-областният управител на Враца Мирослав Комитски и др.


.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM