Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ИЗБРАХА НИКОЛАЙ ИВАНОВ
В ИЗПЪЛНИТЕЛНОТО БЮРО НА БСП

Кметицата на Троян Донка Михайлова и бившият кмет на Враца Николай Иванов са новите членове на Изпълнителното бюро на БСП. Те бяха одобрени от Националния съвет на партията на заседанието днес, 28 ноември 2015 г. Предложението бе направено от лидера на Българската социалистическа партия Михаил Миков, за да се попълни ръководството на партията след оставките на Драгомир Стойнев, Илияна Йотова и Калоян Паргов.
"Имахме тежко заседание с много изказвания - каза Михаил Миков. - Беше прието решение, което очертава ясен хоризонт за провеждане на предстоящия конгрес. Решенията, които бяха приети, предвиждат в средата на януари точното насрочване на конгреса, определяне на представителството. Даваме си сметка, че този конгрес е изключително важен и за БСП, и за България, доколкото процесите в страната очертават един десен, с елементи на авторитарен, режим".


Инж. Николай Георгиев Иванов е роден на 23 октомври 1968 г. Средното си образование завършва в Природо-математическата гимназия "Акд. Иван Ценов" във Враца. През 1993 г. се дипломира като инженер по електроника и автоматика във Висшия машинно-електротехнически институт в София. От 2000 г. до 2003 г. е зам.-кмет на община Криводол. В следващите два мандата - 2003 - 2011 г. - е кмет на община Криводол. От ноември 2011 г. инж. Николай Иванов е кмет на община Враца. Женен, с едно дете..


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM