Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ФРАНЦИЯ И ГЕРМАНИЯ ОБРЪЩАТ ГРЪБ
НА ТУРЦИЯ ЗА СУ-24

"Франция и Германия няма да подкрепят Турция в ситуацията със сваления Су-24 поради опасения от ескалация на напрежението в отношенията с Руската Федерация." Това е заявил за агенция Sputnik австрийският парламентарист Йохан Хубнер. По думите му, подобно напрежение може да постави под заплаха създаването на широка международна коалиция против терористичната групировка "Ислямска държава".
"Много партньори на Турция в НАТО, особено Франция, но също така и Германия, ще бъдат поставени в неловко положение. Те няма да застанат открито на страната на Турция, тъй като не искат да си влошат отношенията с Русия и да кажат на своите граждани, че са спомогнали за разпадането на коалицията против джихадистите. За Франция това ще бъде особено затруднително", е заявил австрийският депутат. Той е добавил също, че Турция не е имала никакви логични основания да сваля руския самолет, дори ако той за кратко е нарушил турското въздушно пространство.
След като турските ВВС свалиха руския самолет Су-24 в Сирия, германският външен министър Франк-Валтер Щайнмайер призова Москва и Анкара да проявят сдържаност и здрав разум, като отбеляза, че инцидентът няма да се отрази на преговорите по Сирия. На свой ред френският премиер Манюел Валс обърна внимание, че инцидентът демонстрира необходимостта от координация в борбата против "Ислямска държава".

(Vsekiden.com)
.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM