Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ЯВОР ХАЙТОВ СЕ СРЕЩНА
С РЪКОВОДСТВОТО НА ФЕН КЛУБ
"БОТЕВ"- ВРАЦА ЗАВИНАГИ"

Заместник-председателят на 43-о Народно събрание и депутат от "Народен съюз" за област Враца Явор Хайтов се срещна с ръководството на фен-клуб "Ботев- Враца завинаги". Срещата беше организирана след настояване на привържениците и се проведе в приемната на народния представител.
"Дойдохме при Вас, защото Вие сте единственият врачански депутат, на когото му пука какво се случва с нашия "Ботев". Следим какво правите в парламента за Враца и региона и помним, че единствено Вие попитахте дали е възможно АЕЦ "Козлодуй" да стане генерален спонсор на клуба. Бихме искали да знаем дали можем да разчитаме на подкрепата Ви в момент, в който бъдещето на клуба не е особено ясно", попита Цветелин Цветков, председател на управителния съвет на фенклуба. Той дойде на срещата заедно с друг член на управата - Мирослав Ангелов.
Явор Хайтов гарантира подкрепа, според възможностите си и предложи на привържениците да поемат инициативата и да организират в средата на януари среща с общинското ръководство, на която би дошъл, ако бъде поканен.
"Ангажиментът за представителния отбор на "Ботев" би трябвало да е на кмета Калин Каменов. Ще помагам с каквото мога, но не очаквайте чудеса от мен", коментира заместник-председателят на парламента.
В същото време Хайтов изрази готовност да се включи в кампанията на фенклуба "Всички за децата", която цели купуването на пълна спортна екипировка на 100 деца от детско-юношеската школа в "Ботев"..


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM