Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ФАКЕЛНО ШЕСТВИЕ
ПРОТИВ ИСЛЯМСКИЯ ТЕРОРИЗЪМ

На 28 ноември 2015г., събота, от площад "Македония" във Враца ще потегли факелно шествие под наслов "НЕ на тероризма и ислямизацията на Европа". Шествието е организирано от Младежката организация на ВМРО Враца и е с начален час 17:00.
Очаква се в инициативата да се включат и младежи от София, Костинброд, Елин Пелин, Мездра, Криводол, както и представители на Съюзът на патриотичните сили "Защита" и Национално движение "БГ Патриот".
Вече няма бежанска криза. Има европейска криза. Днес нещата стават още по-лоши. Заложникът Европа е заложник във война. Европейската система за сигурност се срина. Ние отдавна предупреждавахме за бежанците, за които се проляха толкова сълзи. Либералният и глобален нихилизъм претърпя провал. Време е ние, като европейци, да настояваме за друга политика!
Трябва да браним европейските ценности. Трябва да затворим границите. Трябва да спрем всички баржи, които плават към бреговете на Европа. Проблемът трябва да се решава в неговия зародиш. ЕС трябва да има собствена позиция в защита на своите интереси. Не трябва да се допуска разширяването на влиянието на "Ислямска държава". Брюкселските чиновници все по-често трябва да се вслушват в мнението на източноевропейските държави. Никакви политики на квоти няма да решат проблема. Никой не знае дали сред тези нелегални имигранти не са внедрени хиляди и хиляди джихадисти. Трябва да спрем с говоренето на общи приказки и общи клишета!
Преди повече от две години ние от ВМРО започнахме да говорим за изграждането на оградата по границата. Сега ние настояваме в охраната на българската граница да се включи и армията. По-добре армията да охранява границата, отколкото да патрулира в градовете. Всички, които не могат да докажат бежанския си статут, трябва да бъдат връщани в държавите от където са дошли.
България е обект на ислямистки проповедници. Всички чужди граждани, които проповядват нетрадиционен ислям трябва да бъдат изгонени от страната. Стига сме говорили общи приказки. Трябва да се действа. В момента има война между две цивилизации. Ние като българи, като християни, трябва да браним европейските ценности!

Всеки, който се чувства съпричастен е добре дошъл!


.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM