Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ОБЩИНАТА ПОДКРЕПЯ ВРАЧАНСКИТЕ ЧУДЕСА
В НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС

Срещата на Калин Каменов с медиите се проведе в Регионалния исторически музей, като по този начин кметът акцентира върху участието на Враца във финалния етап от конкурса на вестник Стандарт "Чудесата на България". Той призова врачани да подкрепят номинацията на Рогозенското съкровище в категорията "Съкровища" и Могиланската могила и Неолитната дама Тодорка от Оходен в категорията "Открития".

Гласуването е на сайта www.bgchudesa.com и ще продължи до края на месеца. Добрият резултат в надпреварата ще даде допълнителна популярност за нашите обекти, което ще доведе повече туристи тук, от което печелим всички, обобщи Каменов. Според него културно-историческият туризъм и особено работата на археолозите са основните ни аргументи, с които да привличаме все повече чуждестранни туристи.

Символичен домакин на срещата бе изпълняващият длъжността директор на РИМ Враца Георги Ганецовски. Той даде повече подробности за конкурса, значимостта на Рогозенското съкровище и планираните през следващата година национални и международни проекти на музея..


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM