Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ОСИНОВИ ВРАЧАНСКО СЕМЕЙСТВО

      
      

За 13-ти пореден път в дните преди Коледните празници врачанските граждански организации обединяват усилия, за да подкрепят семейства в затруднено положение с традиционната благотворителната кампания "Осинови врачанско семейство".

От името на организаторите Милена Найденова поздрави присъстващите.
"Коледните празници са времето, когато семействата се събират около трапезата, но не всички имат възможност да празнуват. Ние трябва да бъдем полезни не само на себе си, но и на близките и познатитите, които имат нужда." - заяви Калин Каменов в своето приветствие към организаторите и гостите. Според него инициативата има не само благотворителна, но и възпитателна цел. Гости на събитието бяха и зам. областните управители Ирина Иванова и Мирослав Комитски.

Кметът символично "осинови" момченце на три годинки, което си е пожелало за Коледа дънки, пуловер, количка с дистанционно и топка. Представители на други институции и организации, както и някои от дирекциите в Община Враца също се включиха в "Осинови врачанско семейство" и ще зарадват малчуганите с желаните от тях подаръци под елхата.
Организатори на кампанията са СНЦ "Дом на науката и техниката", Читалище "Развитие", Майчин център "Българка", Сдружение МОСТ, Клуб "Приятели на Врачански Балкан" и Клуб на франкофонията - Враца в партньорство с Община Враца, Областна администрация Враца, Регионален инспекторат по образование, Младежки дом, Дневен център за деца и възрастни с увреждания "Зорница", НУ "Софроной Врачански", НУ "Иванчо Младенов", ПМГ "Акад.Иван Ценов", СОУ "Христо Ботев", ЕГ "Йоан Екзарх", СОУ "Козма Тричков" и ЦДГ "Българче".


.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM