Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

НАБЛЮДАТЕЛ
Писмо от "България" 1

АСАСИНИТЕ

Асасините, наричащи себе си ал-дауа ал-джадида (на арабски "новата доктрина"), са мюсюлмани исмаилити от направлението низари. От 8 до 14 век всеки от тях бил готов да убива със съзнанието, че е войн на Аллах и ще отиде в мюсюлманския рай, където го чака студен шербет и 74 непотящи се девици. Ако него го убият - също в мюсюлманския рай със същите екстри all included.. Win-win situation.
Във френския пансион на йезуитите в Пловдив le prefet de discipline беше пер Клодиус. Голям добряк, бивш капрал от френския Чуждестранен легион. Станал легионер, за да не го съдят, въпреки че не съдели много строго за crime de passion; той бил тръгнал на лов за зайци, другите ловци го обидили, той се върнал вкъщи, заварил жена си с любовника й в собственото си легло и ги застрелял. След 15 години в легиона всички престъпници от всички националности, раси и религии получавали френско гражданство и пенсия. Клодиус си имал гражданство, дарил пенсията на йезуитския орден, запопил се, станал падре prefet de discipline, понеже всеки каквото знае. Той знаеше марша на легионерите Vive la mort, vive la guerre, vive le sacre mercenaire ("Да живее смъртта, да живее войната, да живее проклетият наемник").

С йезуитските падрета се хранехме в общ refectoire, на попската маса имаше гарафа червено вино и макар че за нас нямаше вино, ние научихме от пер Клодиус наздравицата на легионерите Ramassez les cadavres! ("Приберете труповете").

На турчетата им викахме манафите, понеже те налитаха сексуално на другите момчета; Клодиус заповяда те да са на отделна маса, на която имаше пилаф и овнешко вместо свинско и отделна спалня без врата, за да бъдат непрекъснато наблюдавани. Бившият легионер беше за сегрегацията, не за интеграцията. Наказваше по интересен начин: пръсваше на пода шепа царевица, ти на колене с разперени ръце, щом от умора ръцете понечат да клюмнат, пръчка по ръцете, а царевичните зърна ти убиват на коленете и в тази поза изтърпяваш десетина минути. Хвалеше който изтърпи без ни един удар с пръчката. Той нямаше понятие от жестокост спрямо децата, нито от етика и морал, но ни учеше, когато по-силното момче повали по-слабото, да бием силното, а не заедно с него да ритаме поваленото, както правят днешните ученици. Като Бай Ганьо, който все си прави сметката: Я аз да помагам на силния, че да кяря. Но на бай ви Ганя няколко пъти през XX век му излязоха криви тези сметки; през XXI пак - залагайки на "евроатлантическите ценности". Като чуя "евроатлантически ценности" знам, че чувам глупак. Като чуя "международна общност" - също. Тя къде е, какво е, някой може ли да ми даде телефона й?

В Северна Африка капралът легионер бил в охраната на началника си при срещата му с началника на асасините, който казал: "Моите воини са воини на Аллах и струват повече от твоите. Гледай". Заповядал на трима асасини да скочат от скалата, на която бил фортът на легионерите, те се хвърлили в пропастта, крещейки "Аллах ахбар", и тогава началникът на Клодиус изкомандвал: Feu! ("Огън по асасините!")

Понеже българските журналисти са прости, те наричат кметовете градоначалници, шахидите - камикадзета. Това са съвсем различни работи. Понеже в Брюксел са тъпи и алчни бюрократи, те си мислят, че ще оправят работите с международни срещи и конференции. Понеже световните медии простеят, те занимават тъпата световна аудитория и тв визиатория с такива работи, а пък те важните работи са скрити под медийната повърхност и brain-washing. Интересите са преплетени като свински черва. След като "Ал Кайда" бамна кулите близнаци в Ню Йорк, Буш не бамна саудитската родина на "Ал Кайда", а другаде. В Афганистан, където българи станаха теляци на US, US увеличиха 11 пъти производството на дрога, което талибаните бяха забранили. После трафикът на хора към Европа също стана печеливш бизнес. No hard feelings just business.

Названието "асасин" е измислено от кръстоносците, но произхожда от арабската дума "хашишин" (хората, пушещи хашиш), и затова са толкова жертвоготовни. Пък в интерес на бизнеса англичаните произвеждали в Индия опиум и водили две "опиумни войни", за да разпространят опиума в Китай. Това са западните ценности. Те не са ни присъщи, понеже България не е имала колонии за разлика от Англия, Франция, Германия, Белгия, Холандия. Завоевателите имали армии - затворени мъжки военни корпуси, където войниците, все едно спартанци или еничари, англичани или други, по необходимост ставали педерас'и. Но и сегашната педерас'ка мода е вносна, неприсъща на българския произход. Лошото е, че българските политици са дупедавци, а българските политички - демократични к.рви.

Неотдавна показах паметника на легендарния бургазлия Петьо Пандира. Допълвам с още една история за него. Седял той в едно "капанче", но не в Бургас, а "на 20 километра от Бургас, Поморие се казваше градчето". Пиел си питието с неговата дама, която вие си представяте каква дама е била, щом е била дамата на Петьо Пандира. В теснотията на "капанчето" един моряк, провирайки се между масите, бутнал без да иска стола на "дамата". Петьо Пандира изръмжал: - Извини се на дамата! - Ама Петьо, той без да иска", опитала се да предотврати боя "дамата". - Трай, ма к.рво, не се меси в мъжки разговор - Ти ще се извиниш ли на дамата?, надигнал се от масата Петьо.

Това подсказва ли ви нещо? "Батаклан" напомня ли ви за "Беслан"? Знаете ли, че халифатът се провъзгласи за ислямска държава, понеже продава на Запада нефт за $1 млрд. годишно? Знаете ли, че ако това спре, цените на нефта ще скочат, заедно с тях и на газа и това ще е добре за Русия и затова не трябва да стане? Знаете ли кой движи тези работи? Ако знаете, излишно е да ви обяснявам. Ако не знаете, няма и да ги разберете, що да ви ги обяснявам. Бъдете рахат.

Рамбо или Джеймс Бонд ще отидат и ще оправят нещата. На - един дрон вече утрепа оня лошия, как се казваше ... В същото време европейците от ЕС се въртят като мухи без глави. Това е добре за България, защото каквото досега направиха, беше лошо за България. Българските дупедавци докараха хубавата ни България до просешка тояга, продавайки я за жълтите стотинки, които преджобиха. Господ да ни е на помощ, казвам. А легионерът Клодиус казваше, че фанатичната вяра води към смърт. Вярата в Бог, в демократичните "ценности", във Федерал ризърв - все едно, казвам ви аз.
.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM