Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ТУРНИР "МАМА, ТАТКО И АЗ"

Дирекция "Образование, култура спорт и туризъм", община Враца и екипът на проект СТИМУЛ "Социално трайно интегрирани, местни услуги за личността" организират в събота, 21.11.2015г. за четвърти пореден път детския турнир "Мама, татко и аз".
Турнирът се организира по повод Деня на християнското семейство и е част от дейностите по проект СТИМУЛ , чиито цели са: превенция на социалното изключване сред децата от рисковите групи, инвестиции в ранното детско развитие, подобряване готовността на децата за включване в образователната система, подкрепа за формиране на родителски умения сред уязвимите групи родители.
В надпреварата ще се включат 36 отбора. Всеки отбор се състои от едно дете и един родител. Децата са на възраст 5 - 6 години. Отборите ще участват в две различни състезания в серия по 6 отбора, от които ще бъде излъчен само по един победител. Шестте победители от всяка серия ще бъдат наградени на финала на турнира, а всички участници веднага след всяка серия ще получат грамоти и предметни награди.
Тази година е предвидена и игра с публиката - състезателни игри за децата, които не участват в състезанието.
Домакин на състезанието е спортната зала на Природо-математическата гимназия, начало - 10.00ч.


.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM