Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

За купата на Аматьорската футболна лига

"БОТЕВ - ВРАЦА" СРЕЩА
"ПАРТИЗАН"-ЧЕРВЕН БРЯГ

"Ботев" закрива сезона в събота, на 21 ноември, с гостуване в Червен бряг. Тогава врачани ще изиграят мач срещу местния "Партизан", като срещата трябва да определи представителя на Северозападната "В" АФГ в турнира за купата на Аматьорската футболна лига. Победителят ще бъде излъчен в един мач от 90 минути, а при евентуално равенство ще се бият дузпи, гласи регламентът на АФЛ. Началото на срещата е от 14 часа.
Домакинството се падна на "Партизан" при теглене на жребий в Зоналния съвет на БФС в понеделник. Така гостуването в Червен бряг ще е официалния край на полусезона за врачани.
Ако преодолеят "Партизан", футболистите на "Ботев" ще играят на полуфинала за купата на АФЛ догодина срещу някой от останалите три "В" групи.
От ръководството на врачанския клуб потвърдиха, че за Червен бряг ще пътува формацията, която в неделя изигра последния мач от първенството срещу "Павликени". Начело на "Ботев" и в този мач ще е наставникът на командата за юноши старша възраст Ивайло Димитров.


.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM