Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ВРАЦА КАЛИН КАМЕНОВ
ДАДЕ ПЪРВАТА СИ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ

На проведената в понеделник първа пресконференция на кмета на Община Враца бе заявено, че чистка в общинската администрация няма да има.
Калин Каменов огласи новия си екип.


Заместник-кмет по строителството и обществените поръчки е Мария Попова, юрист, с десет годишен стаж и опит в сферата на обществените поръчки и на подготовката на строителни проекти.


Виктория Гарванска е началник на кабинета на кмета, отговаря за програмата му, публичните и медийни изяви. Виктория Гарванска е работила като експерт в Областния информационен център.


Десислав Георгиев е съветник на кмета. Заемал е същия пост при Калин Каменов и в Министерството на младежта и спорта. Роден е във Варна, има опит в маркетинга, мениджмънта и дигиталните комуникации.


КАЛИН КАМЕНОВ ЗАПОЧВА ОДИТ В ОБЩИНАТА

Кметът на Община Враца започва одит на три нива - на общинския бюджет, на проектите и на дружествата. "До края на месеца ще имаме първите резултати, но нямаме илзюии, че ще има приятни изненади. Ще ползваме както вътрешния одит, така и външни одитори - включително от Сметната палата." - заяви Калин Каменов. Единственото предприятие, което е в добро състояние е "Паркинги и гаражи", в тази връзка са проведени срещи с ръководителите на дружествата и предприятията, и вече се обсъждат планове за развитие, оптимизиране и подобряване на икономическите резултати. Предвижда се одит и в медицинските заведения в града.
Калин Каменов изрази недоволство от сериозната сума от общинският бюджет, изплатена за компенсация на масово напусналите ръководни кадри на Общината. Освен обезщетенията, в периода 2 - 9 ноември са сключвани и договори за 3 години напред.


ВРАЦА ЩЕ ПОЛУЧИ ПОДКРЕПА ОТ ГАБРОВО
ПО ВОДНИЯ ЦИКЪЛ

Добри практики и експерти, работили по успешното реализиране на Водния цикъл в Габрово, ще помагат на Враца. Договорката стана по време на работна среща на кмета Калин Каменов с неговата колежка от Габрово Таня Христова. Екипите на градоначалниците ще работят съвместно по врачанския проект през идните месеци, като с това се очаква да бъде наваксано част от изоставането му.
Калин Каменов вече проведе срещи с Управляващия орган МОСВ и с част от изпълнителите на проекта. Той ще бъде лично ангажиран с всички процеси свързани с Водния цикъл, а заместник-кмета по строителството и благоустройството Мария Попова вече се е заела с ежедневната работа и комуникация по проекта.


ЗА СИТУАЦИЯТА В "БОТЕВ"- ВРАЦА:
НИКОЙ НЕ Е НАД КЛУБА!

"Футболистите на Ботев Враца бяха използвани за политически цели от ръководството на тима", заяви кметът на Враца Калин Каменов на среща с медиите днес. Той допълни, че клубът е в изключително лошо финансово състояние в следствие на некомпетентно управление. Дълговете са около 1 милион лева и никой не е взел мерки за погасяването им. Напротив, води се политика с много повече разходи, отколкото приходи. Когато ръководството не може да осигури средства е редно да се съобрази с общинската субсидия, а не да я надвишава двойно и след това да извива ръцете на градската управа, заяви кметът. Относно бойкота на мача срещу Павликени от страна на първия отбор и треньорите, Каменов първо изрази благодарност към юношите на клуба, които изнесоха достойно мача и на феновете подкрепили ги в този труден момент. Според него това е мъжка постъпка, с която всички врачани трябва да се гордеят. Действията на първия отбор безспорно са уронващи престижа на "Ботев" и това няма как да остане безнаказано. Никой не е над клуба, завърши Каменов. До дни се очаква да започне одит във "Ботев"- Враца и едва след това новоизбраният кмет ще влезе в управлението на клуба. Той вече подготвя екип, който да се заеме с мениджмънта на отбора, като приоритет ще бъдат базата и ДЮШ, а след като се намери финансова стабилност и атакуване на Б група.





.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 



НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"






ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM