Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ПОЛОЖИХА КЛЕТВА И ВСТЪПИХА В ДЛЪЖНОСТ

Новоизбраният кмет на Община Мездра Генади Събков, кметове на кметства от Общината и общински съветници положиха клетва и встъпиха официално в длъжност. Тържественото заседание бе свикано от Областния управител Малина Николова и на него присъстваха също така народни представители, заместник областният управител Мирослав Комитски и граждани на Община Мездра.
Малина Николова поздрави кметовете и общинските съветници и им пожела да вземат правилните и мъдри решения, водени винаги от мисълта за гражданите на общината.
"Искрено се надявам, че с общи усилия ще постигнете високи резултати, с които да превърнете региона в място за пълноценен живот и развитие на всички. Вярвайте в добрите каузи и дайте всичко от себе си, за да ги реализирате! - пожела още Николова. Тя връчи символите на град Мездра на кмета Генади Събков.
По време ръководеното от най-старшия общински съветник заседание на Общински съвет - Мездра, не беше избран Председател.


Първо заседание на Общински съвет за мандат 2015 - 2019 и встъпване в длъжност на кметовете на Община, на кметства и на общинските съветници се състоя и в Криводол. Повече ангажименти и отговорности, нови успехи и проекти си пожела през втория мандат кметът Петър Данчев. Той благодари за подкрепата и за гласуваното доверие и призова за диалог и екипна работа.
След тайно гласуване, за Председател на Общински съвет - Криводол беше избран Валентин Кирилов.


.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM