Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ОБЩИНА ВРАЦА С НАГРАДА
"ЗА УТВЪРЖДАВАНЕТО НА РЕГИОНАЛНИТЕ КУЛРТУРНО-ИСТОРИЧЕСКИ ПРОДУКТИ
НА БЪЛГАРИЯ"

Община Враца се включи в 8 - мото издание на Черноморския туристически форум във Варна от 5 до 7 ноември, организиран от Варненската туристическа камара под патронажа на Министерството на туризма. Съорганизатори на събитието бяха Община Варна и Икономическия Университет Варна. Туристическият форум се проведе паралелно с отбелязването на 50-годишнината от създаването на специалността "Икономика и организация на туризма" на ВИНС- Варна. Участниците в двете събития бяха поздравени от Министъра на туризма - г-жа Николина Ангелкова, кмета на Община Варна г-н Иван Портних и благословени от Варненския и Великопреславски митрополит Йоан.
Във форума се включиха много общини, туристически комплекси, представители на научни заведения, регионални музеи и туристически сдружения. Темата на тазгодишния туристически форум беше "Регионалните културно- исторически продукти на България - единни в многообразието".
Община Враца имаше собствен щанд, на който бяха изложени изготвените през годината брошури, дипляни и флаери, рекламиращи възможностите за културно-исторически туризъм в региона. Нашите представители се включиха активно в проведените дискусии и презентации.
На специална церемония Община Враца бе удостоена с Диплом "За изключителен принос в утвърждаването на регионалните културно- исторически продукти на България", което е поредното признание за усилията на общината за рекламирането на възможностите за туризъм и утвърждаване на дестинацията за културно- исторически туризъм.
Със Сертификат за активно участие в Черноморския туристически форум бе удостоена и г-жа Бойка Банкова, главен експерт по туризъм в Община Враца.


.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM