Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

КАНДИДАТ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК СЕ ЖАЛВА
ЗА ОТКРАДНАТИ ГЛАСОВЕ

Достойният независим съветник в Общинския съвет- Враца (мандат 2011-2015 г.) и кандидат за общински съветник на местните избори 2015 г., фармацевтът Иван Узунов, е подал жалба до ОИК и Административния съд във Враца.
"Хората, които дадоха подписа си за мен, бяха изиграни от избирателния кодекс и съответно местната ОИК и нейните подразделения. Аз искам в името на тези хора да докажа, че гласувалите за мен на изборите за общински съветници са много повече. В 105-те секции в изборния ден ми дадоха 3.2%, а в последствие вотът за мен падна на 2.49%. Смятам, че тези 2.49% бяха достатъчни и повече, отколкото други партии получиха. Тук визирам "Атака" и АБВ" - заяви на брифинг Иван Узунов.
Иван Узунов смята, че 700-те граждани, издигнали кандидатурата му, са излъгани. Той сподели пред журналисти, че му е отказана информация от ОИК за гласувалите за него, отказани са му протоколи., а в единствената секция, в която е имал застъпник (37-ма секция), когато броили бюлетините имал 30 гласа, но после част от бюлетините били прехвърлени на друг куп и в протокола са отразени 17 гласа. В други секции също имал повече гласове от отразените в протоколите.
Иван Узунов изказа благодарност на колегите си от общинския съвет, с които е работил. "Искам лично да благодаря на човека Николай Иванов, който работеше за Враца, който даде много за Враца. Искам да му кажа, че той има сили следващия мандат отново Враца да бъде негова кауза и да върви напред. Искам да се обърна и към настоящия кмет. Мъчно ми е за него, защото като човек, доказал себе си като зам.-министър, според мен жертва бъдещето си. Едно е да бъдеш зам.-министър, второ е да паднеш на това ниво, колкото и да обичаш Враца. Другото е, че се жертва и бъдещето на Враца". 


.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM