Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

КАНДИДАТИТЕ ЗА КМЕТОВЕ
КРАСИМИР БОГДАНОВ И СЛАВЕЙ ГРИГОРОВ ПОДКРЕПЯТ НИКОЛАЙ ИВАНОВ НА ВТОРИЯ ТУР

Своята подкрепа заявиха също Георги Ценов - регионален координатор на НСФБ и фармацевтът Иван Узунов

Двама от кандидатите за кметове на Враца заявиха своята подкрепа за кандидатурата на Николай Иванов за втория тур на местните избори. Красимир Богданов и Славей Григоров призоваха членовете на ВМРО и АБВ, както и техните симпатизанти да гласуват за независимия кандидат Николай Иванов. Тримата участваха в съвместна пресконференция.
"Уважаеми съграждани, благодаря ви за подкрепата на първия тур на местните избори. Благодаря за оценката, която ми давате с вашия глас! Постарах се да съм максимално откровен и реалистичен, и да не давам празни обещания. Вашите гласове ми дават увереност в правотата на избраната посока. Давам си сметка, че методите на ГЕРБ в изборната борба, включващи впрягането на държавната машина за партийни цели, натискът върху държавни служители и заплахите над обикновени хора, намалиха участието ви в изборите. И въпреки очакванията ми за некоректна и нечистоплътна предизборна кампания, те прескочиха границата на нормалността и доведоха ситуацията до абсурд. Поведението на народния представител Петя Аврамова, действията на областната управителка Малина Николова, бяха брутални и безскрупулни. Но вие, врачани, оценихте свършеното за града и се възпротивихте на партийния шантаж. За което още веднъж ви благодаря!" - каза в началото на срещата Николай Иванов. Той подчерта, че в кметския си мандат е заварил огромно количество проблеми за решаване, оставени от управлението на ГЕРБ във Враца. Най-големи те са били с проекта за водния цикъл, който е бил тотално объркан и като проект, и като процедури.
"Да си кмет, на първо място е отговорност и то към всички, а не само към своите. Защото, за да си кмет, трябва да знаеш и да можеш да правиш политика. Не случайно кметската позиция е изборна и всички ние избираме кой да я заеме. И тук е мястото да кажа, че съм се подлагал на избор и съм печелил доверието на хората три пъти. Като кмет ми се е налагало да взимам сложни и трудни решения и именно в такива ситуации тези качества са безценни. Кого заблуждава моят опонент, като на всички ни е ясно, че той изпълнява единствено и само партийно поръчение от ръководството на ГЕРБ? На нас ни е пределно ясно, че на него не му се занимава с нашите проблеми. Че всичко, което изрича е фалшиво и е с единствената цел да дискредитира една добре работеща институция, каквато е общинска администрация Враца. На него дори не му се стои и живее във Враца, нищо че изведнъж това лято "осъзна колко много обича Враца". Не е лесно да носиш отговорност. Изисква се силна воля, характер и психическа устойчивост. За мен е удоволствие, че тук, до мен, са моите приятели и опоненти до 25 октомври в съревнованието за кметския пост Красимир Богданов и Славей Григоров. И те са до мен, защото заедно ще продължим да развиваме община Враца" - подчерта Николай Иванов.
Красимир Богданов бе категоричен, че смята посоката, в която се работи за община Враца, за правилната и затова подкрепя Николай Иванов. "Мисля, че в нашия град започнаха да се случват нещата, за които всички мечтаем от години. Трябва да продължи започнатото и смятам, че може да го направим заедно. Искам да призова всички членове и симпатизанти на ВМРО да окажат мощна подкрепа на втория тур на местните избори за кандидата и бъдещ кмет на Враца Николай Иванов. Той е човекът, който знае как да се справя с проблемите на града" - заяви Красимир Богданов.
Славей Григоров също изказа подкрепата си за кандидатурата на Николай Иванов и призова членовете на АБВ и техните симпатизанти да гласуват за него. Той подчерта, че програмите, с които АБВ и независимият кандидат за кмет са участвали в изборите, са близки. И предизборната програмата на АБВ, и тази на ВМРО, са били обсъдени и ще станат част от общата програма за управление на Николай Иванов през следващия мандат.
"Като регионален координатор на НФСБ аз също искам да изразя искрената ни и сърдечна подкрепа за инж. Николай Иванов. Желаем му здраве и успех!" - заяви Георги Ценов.
Своята подкрепа писмено бе изпратил дългогодишният независим общински съветник и известен фармацевт Иван Узунов. "Призовавам съгражданите ни, гласували за мен, да подкрепят кандидата, който познава в детайли проблемите на врачанската община във всички сфери на живота, който е подготвен, демократичен и независим - Николай Иванов" - се казва в декларацията му.

 

"Благодаря на всички, които изказаха своята подкрепа за кандидатурата ми, защото за мен това е чест. В следващата неделя отново ще имаме правото на избор за това как ще се управлява община Враца през следващите четири години. Не е случайно съвпадението, че денят на балотажа е 1 ноември - Деня, в който България се прекланя пред своите будители. Нека знакът е да се събудим и бъдем по-активни при решаването на съдбата на нашата община! Вярвам, че здравият разум отново ще надделее и заедно ще продължим да градим нашия общ дом Враца!" - каза в заключение Николай Иванов.
.


.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM