Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

НИКОЛАЙ ИВАНОВ ПОЕ КОНКРЕТНИ АНГАЖИМЕНТИ КЪМ МЛАДИТЕ ХОРА НА ВРАЦА

Паметна записка, в която са изредени конкретни ангажименти към младите хора във Враца, подписа днес независимият кандидат за кмет Николай Иванов. Това стана по време на среща с младежи от града. Идеята за паметната записка бе на младежите, като всеки от тях получи копие от документа, подписано лично от Николай Иванов. Кандидатът за кмет пое ангажимента да бъде създаден целеви общински фонд за младежки проекти и инициативи с бюджет не по-малко от 20 000 лева. С подписването на записката той прие да съдейства за това образованието да отговаря на нуждите на бизнеса, Общината да подкрепя с дофинансиране целодневното обучение като подпомага столовото хранене на учениците и транспорта. В паметната записка е отбелязано също привличането и мотивирането на безработни младежи за преквалификация и подкрепа за намиране на работа, увеличаване на финансирането на спортните клубове и на броя на спортните площадки в града, продължаване на традицията за организиране на ваканционни спортни занимания за деца и младежи. Николай Иванов прие и това да бъде увеличена подкрепата за културните институти и творческите организации в града, в които участват и млади хора.

"Съвсем скоро всеки от вас ще избере своя професионален път. Надявам се всички вие, всеки в своята сфера, да работите за нашия град. Ние, хората в активна възраст, ще продължим да работим за това да създаваме условията, които да ви мотивират да останете тук и тук да създадете вашите семейства, да се чувствате добре, да се развивате в професионален и личен план. Да се чувствате във Враца като в свой роден дом. Надявам се да бъдете активни на предстоящите избори. Всичко е във вашите ръце! Вие сте надеждата, че с енергията, която имате, ще дадете тази скорост на нещата да се случват, която не всички институции успяват на осигурят в развитието на града, в промяната, която стартирахме, и която трябва да продължи" - каза по време на срещата Николай Иванов.

Въпросите, които младите хора зададоха, бяха свързани с възможностите на Общината да посредничи в процеса на създаване на образование, отговарящо на нуждите на бизнеса, с предвидените проекти за развитието на спорта в града и за стъпките, които ще се направят за намаляване на младежката безработица. Николай Иванов говори изчерпателно по всички теми. В края той благодари на младежите за изключително ползотворния диалог, който ще продължи и в бъдеще.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM