Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

НИКОЛАЙ ИВАНОВ ПОЛУЧИ ПЛАКЕТ
ОТ КЛУБА НА ДЕЙЦИТЕ НА КУЛТУРАТА

Плакет за принос в развитието на Клуба на дейците на културата получи днес независимият кандидат за кмет на Враца Николай Иванов. Наградата се връчва за първи път. "През 2011 г., когато той беше кандидат за кмет, пред мен обеща, че ще съдейства да се създаде база на Клуба на дейците на културата във Враца. И това вече е факт. Наистина стана доста трудно по различни причини, но Николай Иванов е единственият кмет от времето на промените до днес, който взе присърце проблемите на Клуба и съдейства за неговото възстановяване и работа. Вероятно не знаете, но Николай Иванов е и най-големият личен дарител на Клуба. В тези трудни години, търсим за поддържането на нашата дейност предимно хора, които правят лични дарения. И затова сме му изключително признателни за това, което прави за нас! Връчваме му този плакет, защото той най-много подпомогна развитието на Клуба на дейците на културата" - каза Емилия Ралчева, председател на КДК.

Николай Иванов благодари за признанието. "Не смятам, че съм направил достатъчно, но се радвам, че Клубът има своята база и място, където да развива своята дейност. Както казах и на срещата с представителите на духа на Враца - ангажирам се всички творчески съюзи в града през следващия мандат да получават още по-голяма подкрепа. Защото духът на Враца наистина е кауза! Трябва да го пазим и да предадем традициите на младите хора, на които изключително много разчитаме! Благодаря за признанието, за мен е привилегия, че получавам този плакет!" - заяви Николай Иванов. В книгата за впечатления на Клуба на дейците на културата той написа: " Бъдете силни и продължавайте апостолската си дейност!".
Плакет на Клуба на дейците на културата получи и Върбан Велчев - един от основателите на клуба, драматург и поет.

Купуването и продаването на гласоове са престъпления!.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM