Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ВРАЦА Е ДОМАКИН НА ІІІ-Я НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА КЛУБОВЕТЕ
ПО АКТИВНО УЧИТЕЛСТВО

Инж.Красимира Георгиева - изпълняващ правомощията на кмет на Община Враца откри ІІІ-я национален фестивал на клубовете по активно учителство "Защото съм учител?!". Тя се обърна към присъстващите: "....българската традиция повелява всяко семейство да изучи своите деца, да се стремят към нови знания и върхове в живота си. Именно вие учителите имате отговорната мисия да ги водите към тези върхове. В тази своя мисия вие се нуждаете от силна обществена подкрепа,от доверие и уважение. Община Враца винаги е била коректен партньор в осигуряване на по-добри условия за обучение на младите хора и издигане на авторитета на учителя. Желая успех на вашия форум и нека силно звучи вашето послание "Защото съм учител!"
Тази събота и неделя във Враца Клубове по активно учителство от цялата страна дискутират въпроси за включването на родителите във образователния процес за повишаване на образователния и житейски успех на всяко дете.
Темата на дискусията е такава, тъй като през последните години се наблюдава тенденция на трудности в съвременното семейство по отношение на ролята му да образова и да даде ценностни ориентири на децата.
На този форум се търсят възможности за информиране и повишаване уменията на родителите да изпълняват по-ефективно ролята си и да се чувстват подкрепени от учителите..


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM