Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ТЕРИТОРИАЛНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ
НА СЪЮЗА НА СЛЕПИТЕ ВЪВ ВРАЦА ОТБЕЛЯЗА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА БЕЛИЯ БАСТУН

Снощи в Етнографския музей във Враца Териториалната организация на Съюза на слепите отбеляза Международния ден на белия бастун за първи път съвместно с Ресурсен център за подпомагане интегрираното обучение и възпитание на деца и ученици със специални образователни потребности-Враца.
Инж.Красимира Георгиева, изпълняващ правомощията на кмет на Община Враца, се обърна към присъстващите:

"...Живеем в общество, в което независимо от трудностите, които съпътстват всички нас, все повече толерантността и подкрепата дават шанс и възможности на хората с увредено зрение.
Вие мили хора, които опознавате и усещате света около вас със сърцето си, оценявате всеки жест на добронамареност и уважение.
Искам да изразя своето лично уважение към вашата воля да бъдете част от обществото ни и заедно да търсим решенията за преодоляване на проблемите във вашето ежедневие.

Вярвам,че заедно ще намерим полезното взаимодействие, още веднъж изразявам своето уважение към вас и ви пожелавам здраве и вдъхновяващи мечти!"
Г-жа Галина Статкова, директор на Ресурсен център-Враца сподели, че в днешния ден тези хора напомнят за себе си и призова нашите очи да бъдат тяхната сигурност.
Хората с увредено зрение си пожелаха да работят съвместно с местната власт за реализиране на инициативи, свързани с културата и спорта.
В Териториалната организация на Съюза на слепите във Враца членуват 152 човека.

.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM