Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

"БКС" ЗАКЪСНЯ В НЕДЕЛЯ, СЕГА СЕ ЧИСТЯТ ВСИЧКИ ПЪТИЩА В ОБЩИНАТА

Реакцията на "БКС" за почистването на пътищата от община Враца в неделя сутрин е закъсняла - категоричен бе днес кметът инж. Николай Иванов. "Преживяхме един тежък уикенд от гледна точка на ниските температури и тоталното обледяване на уличната мрежа в града и общинската пътна мрежа. Към този момент обстановката по пътищата в община Враца е нормална при зимни условия. Навсякъде се извършва снегопочистване, опесъчаване и третиране с необходимите смеси" - обобщи кметът.

Днес пътищата на община Враца се почистват от всичките 15 снегорина на "БКС" и от още 15 снегорина, които дружеството е наело. От рано сутринта четири специализирани камиона разпръскват сол и калциев хлорид по шосетата в региона, отчете Момчил Младенов, управител на "БКС".

"Искам отново да апелирам към нашите съграждани да спазват отговорностите си по отношение на почистване около етажните собствености и търговските обекти, така че общите ни усилия да доведат до един по-добър резултат при тези, макар и тежки, зимни условия. Очакват ни още два-три дни снеговалежи, така че работата ще бъде много усилена, за да имаме такова почистване, каквото е записано в договорите с "БКС" и да се осигури едно нормално функциониране на града и общината" - призова инж. Николай Иванов.
 


 
 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM