Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

НИКОЛАЙ ИВАНОВ РАЗГОВАРЯ
СЪС ЗАМЕСТНИК ПОСЛАНИК САРА РАЙЛИ

Независимият кандидат за кмет на Враца Николай Иванов се срещна със Сара Райли - заместник посланика на Великобритания в България. Срещата бе по предложение на г-жа Райли. Първата обсъдена тема бе за областите, в които в последните четири години е постигнат прогрес и приоритетите за следващия мандат.

Николай Иванов очерта като особено важна за града цялостната подмяна на водопровода и канализацията във Враца с изпълнението на Интегрирания проект за воден цикъл, който ще промени изцяло качеството на доставяната питейна вода и ще реши един от най-големите проблеми на града. Сериозна промяна за изминалия мандат бе направена и в градската среда с изграждането на нови паркове, детски и спортни площадки, велоалеи. Извършен бе основен ремонт на основните улици и булеварди в града. Враца е сред лидерите в страната по предлагани социални услуги. Основният приоритет, който Николай Иванов определи за новия мандат, е създаването на всички необходими условия за икономически растеж и осигуряване на заетост. Пред Сара Райли той представи проектите в различни сфери, за които вече има пълна готовност за започване на реализирането им. По време на разговорите стана ясно, че проблемите във Враца и селата от региона са почти идентични. Обсъдени бяха възможностите за инвестиране в община Враца. Николай Иванов подчерта, че предстои създаването на динамична интернет платформа за инвеститора с възможности за обратна връзка. Сред разгледаните теми бяха също предстоящото въвеждане на дуалната система на обучение в училищата, младежката безработица и очакванията на гражданите.
По молба на госпожа Райли Николай Иванов разказа как преминава един ден на кандидат - кмет. "За мен срещата бе много интересна. Ще продължа да следя предизборната кампания във Враца" - каза в заключение Сара Райли.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM