Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

НИКОЛАЙ ИВАНОВ ПОЛУЧИ ПЛАКЕТ
ОТ ЛЕКОАТЛЕТИТЕ

Независимият кандидат за кмет Николай Иванов получи плакет и грамота за цялостен принос в развитието на планинското бягане в България. Призът му бе връчен от Димитър Кисьов - председател на Комисията по планинско бягане към Българската федерация "Лека атлетика". Наградата е за съдействието на Николай Иванов при провеждащия се ежегодно лекоатлетически крос на 2 юни.

Състезание по детска лека атлетика се проведе във Враца. Негов специален гост бе независимият кандидат за кмет Николай Иванов. Гостуването бе по покана на организаторите на турнира Атлетически клуб "Павел Павлов". "Искам да благодаря на организаторите на днешното състезание, защото да успеем да запалим децата да спортуват, да водят здравословен начин на живот и от тях да израснат едни истински достойни българи и големи спортисти, настина е кауза. Общината от години бе в дълг към лекоатлетите относно базата, в която спортуват. Голямо усилие бе стъпка по стъпка да започнем да търсим решенията. Но както вече знаете, остават броени дни до приключването на процедурата за избор на изпълнител на енерго ефективните мерки за залата. Успяхме да осигурим финансиране и ще направим една съвременна покрита лекоатлетическа писта. Разбира се работим и по това да имаме модерна открита лекоатлетическа писта. Надявам се следващата година по това време децата да могат да тренират в модерни условия. Желая ви успех и един хубав спортен ден!" - каза при откриването на състезанието Николай Иванов.
Състезанието бе под патронажа на Световната атлетическа централа и Българска федерация "Лека атлетика". В него участваха 62 деца на възраст от 6 до 12 години от врачански училища и детски градини. Целта е децата да бъдат привлечени към спорта чрез различните дисциплини на царицата на спортовете.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!

.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM