Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ: ЗАСТАВАМ КАТЕГОРИЧНО
ЗАД НИКОЛАЙ ИВАНОВ

Независимият кандидат за кмет на Враца Николай Иванов се срещна с Велизар Енчев - лидер на Политическа партия "Движение за радикална промяна "Българска пролет". Енчев подчерта, че само в два областни града в България партията не излъчва свои кандидати, а подкрепя кандидатури на кметове. Това са Враца и Кюстендил. "Във Враца заставаме зад Николай Иванов, заради неговата успешна работа в последните години, която е очевидна. И заради голямото доверие на гражданите към Николай Иванов. Подкрепяме го, за да опазим тази крепост на демокрацията и на успешното управление" - каза Велизар Енчев.

Николай Иванов благодари на партия "Българска пролет". "За мен това е още един знак, че формулата, с която участвам в изборите, е правилна. И тезите, идеите и вижданията за управлението на Враца, както и свършеното през тези четири години, обединяват един широк кръг от граждани, политически и обществени организации. Този обществен импулс е гаранция за бъдещото добро управление на общината. Подкрепата на "Българска пролет" за мен е важна, защото виждам силата на хората, които застават зад тази идея" - заяви Николай Иванов.
Политическа партия "Движение за радикална промяна "Българска пролет" е една от 25-те партии, подкрепили независимия кандидат Николай Иванов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM