Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ЩЕ СЕ ПРОЕКТИРА САНИРАНЕТО
НА ЗАЛА "ВЕСТИТЕЛ" ВЪВ ВРАЦА

Среща с клуба по борба "Ботев 93" във Враца проведе независимият кандидат за кмет Николай Иванов. Представителите на борбата в града изразиха своето задоволство от досегашната работа с общинското ръководство и екипа на общинското предприятие "Спорт и туризъм".

Николай Иванов представи пред тях плановете си за развитие на спортната инфраструктура в града, както и предстоящата промяна в методологията на финансиране на спортните клубове от Общината. Поставени бяха въпроси за възможностите за подмяна на дограмата на зала "Вестител" с цел намаляване на разходите за отопление. Независимият кандидат за кмет каза, че в общинския бюджет за следващата година ще се предвидят средства за изготвянето на проект за подобряване на енергийната ефективност на залата. След това ще бъдат потърсени варианти за финансирането на проекта. Спортистите попитаха дали е възможно да ползват за лагери базата на Учителските колонии. Николай Иванов поясни, че базата вече не е общинска, а е на Съюза на българските учители. При необходимост има възможност тя да бъде наета от Общината.

Треньори и състезатели изразиха надежда, че ползотворната работа с Николай Иванов ще продължи и през новия му кметски мандат.

.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM