Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ВРАЧАНСКИ ДЕСАНТ
ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Десант на врачански фенове ще има в събота във Велико Търново, когато "Ботев" гостува в мач от 10-ия кръг на северозападната "В" АФГ на местния "Етър". "Зелена вълна" ще залее стадион "Ивайло, заканиха се от фенклуба "Ботев Враца завинаги", който организира превоза за старата столица.
"Отиваме, за да подкрепим нашите момчета. На автобусите ще се качат хора, които подкрепят "Ботев". Правим записвания, като предимство имат членовете на фенклуба", заяви Цветелин Цветков, председател на организацията на привържениците на врачани.
По всяка вероятност автобусите със запалянковци ще тръгнат в събота в 9.30 часа от спортен комплекс "Христо Ботев", пред административната сграда на врачанския стадион. Ранният час се налага, тъй като мачът между "Етър" и "Ботев" ще започне в събота (10 октомври) от 14 часа заради прякото излъчване по "Канал 3".
Дербито на Северозападната "В" АФГ изправя втория и третия в директен спор за лидерската позиция. Според феновете на врачани, напрежението тегне върху домакините, които направиха равен срещу "Партизан" в неделя, а и от високите очаквания за задължителна победа срещу "Ботев".

.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM